Over

Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van The Eagles tot AC/DC tot Pointer Sisters. Meerstemmige zang, melodieuze gitaar-riffs en een strakke en stevige ritmesectie vormen samen het fundament voor een onvergetelijke avond met lekkere all-time live muziek van de laatste 5 decennia."Wij willen mensen bij elkaar brengen om te genieten van topmuziek", en daarom maakt Who's NeXt? van uw feest een KNAL FEEST. Waarom kiezen voor Who's NeXt?


● Wij spelen voor ons plezier!
● Wij zijn helemaal niet duur!
● Wij hebben een breed en voor-ieder-wat-wils repertoire!
● Wij zorgen zelf voor het geluid en het licht!

DSC_1094c
aa1
aa3
DSC_1052c
bas_uitsnede
aa6
aa5
Brit-ct

R o l a n d . . . . Roland’s muzikale carrière was vooral te horen onder de douche en op feestjes en partijen met een slok op. Op 39 jarige leeftijd kreeg hij van zijn vrouw een gitaar en telefoonnummer van een gitaarleraar. De nieuwbakken muzikant startte een paar jaar later de coverband “Easy”. Hij vindt het heerlijk om mensen te amuseren. Bij deze laatbloeier zit entertainen in het bloed. Na een jaartje zonder band, klopte hij aan bij Who’s Next? Sinds de prima auditie in februari 2017 is hij de batterij die iedere repetitie en optreden verrassend en inspirerend maakt…..wellicht een tikje ADHD.


B r i t t . . . . is op 9 jarige leeftijd begonnen met pianoles, eerst klassiek en later is ze overgestapt naar pop/rock dit genre paste veel beter bij haar. Naast pianoles werd ze door haar toenmalige docent uitgedaagd om ook te gaan zingen bij het piano spelen, iets dat haar heel goed bleek af te gaan. Ze vond zingen zo leuk dat ze besloot op zangles te gaan. Hierdoor is ze ook als zangeres terechtgekomen in verschillende bandjes van de muziekschool en dit smaakte naar meer. Britt houdt van heel veel verschillende genres. Als solozangeres houdt ze van mooie ballads, maar als zangeres van de band verandert ze in een echte rock chick. Aan volume en bereik is er geen gebrek, waardoor ze niet snel terugdeinst voor welk lied dan ook.

R u u d  . . . .Als kind moest Ruud verplicht naar de orgel les op woensdagmiddag. Hoewel hij daar op jonge leeftijd niet altijd zin in had, is hij achteraf wel blij dat hij op deze manier kennis heeft gemaakt met actief muziek maken. Dat heeft hij vervolgens jaren lang gedaan in een Zaate Hermenie. Samen met Sjef stond Ruud in 2008 aan de wieg van Who’s Next. Toen nog met gitaar en keyboard. Na 8 jaar stapte hij over naar een band die andersoortige muziek maakte maar enkele jaren later begon het toch weer te kriebelen, hij wilde terug naar de wat stevigere covermuziek en sloot zich in 2021 weer bij zijn oude band aan. De gitaar laat hij thuis nu. Muziek maken met Who’s Next betekent veel genres spelen maar vooral heel veel plezier samen maken.

J e f f r e y . . . . Begon op zijn 14e met gitaarles. Na enkele jaren les heeft hij zich vooral door het bestuderen van zijn grote voorbeelden o.a. Mark Knopfler, Joe Bonamassa, David Gilmour en Slash het soleren eigen gemaakt. Zijn muzikale voorkeur gaat vooral uit naar de rock en blues van de jaren 60 en 70: Creedence Clearwater Revival, Pink Floyd, Electric Light Orchestra en Rolling Stones maar ook muziek van deze tijd zoals Red hot Chili Peppers, John Mayer en Douwe Bob. Begin 2017 sluit hij zich aan bij Who’s NeXt en speelt met gemak de mooiste gitaarsolo’s.


K a r e l . . . . Is op 15 jarige leeftijd begonnen met muziek maken via een vriend, die als gitarist in een bandje speelde. Na 12 jaar gitaar spelen in diverse bandjes heeft hij een drumstel gekocht, iets waarvan hij eigenlijk altijd al droomde. Na twee jaren intensief lessen is hij gaan drummen bij een band in Maastricht. Na 30 jaar in deze band gespeeld te hebben werd het tijd om te zoeken naar iets nieuws en dat heeft hij in begin 2018 gevonden bij Who’s NeXt?!Zijn muzikale interesse is tamelijk breed, maar speciale voorkeur heeft hij naast Rock voor Funk, Soul, Latin en Reggae. Het leuke van deze band is dat we echt allemaal heel erg genieten van samen muziek maken en dat ieder optreden ook voor ons een feest is.


S j e f . . . .Was als kind al geboeid door muziek, hij luisterde er graag naar en was er altijd wel mee bezig. In 1988 is hij samen met wat vrienden een 'zaate hermenie' begonnen. Sinds die tijd heeft hij in meerdere 'zaate hermeniekes' gespeeld en is uiteindelijk bij 'de Sjwaegelebend' in Limbricht terecht gekomen. Daar speelt hij nog altijd met veel plezier trompet.De muzieksmaak van Sjef gaat van klassiek tot rock, ja zelfs een smartlap of een schlager hoort hij graag. In 2006 werd hij gevraagd om als bassist in een band te stappen, het feit dat hij nog nooit bas had gespeeld was van minder belang.In 2008 was hij mede oprichter van coverband Who's NeXt?.